Friday, May 31, 2013

ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ || ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΟΜΑΔΑ 33 || ΜΑΙΟΣ 2013

Οι θεατές καταγράφουν τις εντυπώσεις τους από την παράσταση Εξοδος Κινδύνου της Ομάδας 33 στο Θέατρο 104. Διαβάστε αποσπάσματα από σχόλια των θεατών όπως τα κατέγραψαν είτε στο Facebook είτε στη στήλη Κριτικές του Κοινού του Αθηνοράματος και στείλτε μας και τα δικά σας σχόλια για να τα δημοσιεύσουμε...



[Εφη Aθηνόραμα 15/5/2013] "Ενα έργο έκπληξη! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστες και στις δύο ηθοποιούς που κατέθεσαν την ψυχή τους σήμερα! Οι τρεις πολυπαιγμένες θεατρικές ιστορίες φαίνεται ότι σε κάθε εποχή είναι μπροστά μας μέσα απο ωραία σκηνοθετικά ευρήματα, μουσική και πυκνή ροή του έργου. Τα ίδια προβλήματα, τα ίδια αδιέξοδα απασχολούν και σήμερα τους ανθρώπους. Με μιά μοντέρνα ματιά ξετύλιξαν στην σημερινή παρασταση τα διλήμματα μιας γυναίκας. Θέλω να δω κι αλλες δουλειες της ομάδας σας!!!!" 


[Kyriaki Nintza, FB, 30/5/2013] "H παράσταση ήταν συγκλονιστική και πολύ συγκινητική. Με ταλαιπώρησε αρκετές μέρες μετά, με το να τη σκέφτομαι!:-) Εξαιρετικό το φινάλε με τα παράθυρα. Τέλειες ερμηνείες και κυρίως σκηνοθεσία. Συγχαρητήρια κορίτσια, ευχαριστούμε πολύ για το ταξίδι. "


[ΜΑΡΙΑ Αθηνόραμα 15/5/2013]  "Είδα την avant premiere και μου άρεσε πολύ!!! τα κορίτσια με ιδιαίτερη άνεση ερμήνευσαν ένα πολύ δύσκολο κείμενο. Η σκηνοθεσία πολύ καλή!! η ατμόσφαιρα πολύ φιλική!! Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και σε μερικές στιγμές μόνο, ο θεατής ενδέχεται να έχανε την ροή του έργου. (ίσως το μόνο αρνητικό)" 


[Maria Vlachaki, FB Σελίδα Θεάτρου 104, 30.5.2013] "Την παρακολουθήσαμε χθες και ήταν καταπληκτική" 

[Μ.Μ Αθηνόραμα, 16/5/2013] "Μια υπέροχη, αιχμήρα τρυφερή παράσταση, Μπραβο σε όλους τους συντελεστές της!!!! "


[Γιωργος, FB, 16/5/2013] "Καλο το ξεκινημα!  Δυναμικη και ενταση σε ικανες δοσεις, που σε βαζουν στην υποθεση και ανασκαλευουν απο μεσα, τη ζωη σου!!! " 

[George Michalitsianos FB,  16/5/2013] "Συγχαρητηρια!!μια παρασταση που ολοι πρεπει να δουνε.. "


[Βάνια Αθηνόραμα 17/5/2013] "Πολύ καλή παράσταση! Συγκλονιστική!!! Ιδίως, το πρώτο μέρος, από το κουκλόσπιτο του Ίψεν" 





[Θανάσης Αθηνόραμα 29/5/2013] "Τα κορίτσια (και τα 3) κατάφεραν να σταθούν πολύ άξια και με εντυπωσιακά μεγάλη άνεση λόγου μπροστά σε αυτά τα 3 μεγάλα έργα, αφού με ''άγγιξαν'' συναισθηματικά την ώρα της παράστασης! Συγχαρητήρια σε όλους σας! Δεν βλέπω την ώρα για την επόμενη δουλειά σας…  "


[Mar Mos, FB, 30/5/2013] "Είσαστε όλες υπέροχες! Συγχαρητήρια!"



[Yannis Maniatis, FB, 30/5/2013] "Συγχαρητήρια για τον άψογο επαγγελματισμό σας και το ταλέντο σας. "

[Chris Kappas, FB,30/5/2013]"Πολύ ωραία παράσταση. Πολλά συγχαρητήρια. " 



[Aggeliki Doukari, FB, 29/5/2013"Παρευρεθήκαμε σήμερα και ήταν υπέροχα"



[Panos Golfis, FB, 31/5/2013] "Απόψε είχα την τύχη και τη χαρά να φωτογραφίσω μία υπέροχη παράσταση, την "Έξοδο Κινδύνου", της ομάδας TriantaTria! Μία ομάδα από υπέροχα κορίτσια και αγόρια είχαν φτιάξει 70 λεπτά θεατρικής μαγείας! Σκηνοθεσία, ερμηνείες, φωτισμοί, μουσική, ατμόσφαιρα, όλα ήταν υπέροχα!" 

"[Efi Parpa, FB, 31/5/2013]  "Συγχαρητήρια και σας ευχαριστω όλους για την εκπληκτική παρασταση... Ησασταν εξαιρετικες! Μπραβο σας!!! Καλή συνεχεια και αναμενουμε…"


No comments: